Tuesday, March 11, 2014

21 Cara Bancuhan ESP

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Semoga Allah sentiasa memberkati kita semua.

Sekarang isu yang paling hangat adalah kehilangan kapal terbang MH370 milik Malaysia Airlines System (MAS). Hilang ghaib tanpa dapat dikesan. Subhanallah. Allah tu sangat berkuasa. Sama-sama kita berdoa ke hadrat Ilahi semoga pesawat MH370 bersama-sama penumpang & krew akan dijumpai dengan selamat. Tiada yang mustahil dengan kekuasaan Allah

Okey, berbalik pada topik yang hot juga sekarang ni di Shaklee iaitu promosi BUY 6 FREE 1 ESP. Woootwooot. Sangat best kan. Dapat percuma ESP, lepas tu percuma keahlian Shaklee seumur hidup lak tu. Jom grab peluang keemasan ni. Bulan ini sahaja.



Hari ni saya nak berkongsi camne cara nak bancuh ESP. ESP ni kalau kena caranya senang je nak telan. Sekali minum pasti nak lagi

Cara-caranya ialah.....

1. ESP + air kosong (air suam/sejuk saja okeh)

2. ESP + Mealshakes + air kosong 
( ni cara saya minum setiap hari. sangat sedap okehh. sebabnya Mealshakes tu rasa vanilla. Saya campur dengan air  sejukk. Memang rasa nyaman je tekak ni)

3. ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung) 

4. ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP

5. ESP + SusuAnmum 

6. ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee 

7. ESP + Nesvita 3in1 

8. ESP + jus twister tropicana 

9. ESP + Ribena 

10. ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga) 

11. ESP + Milo/Horlicks 

12. ESP + sirap bandung 

13. ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) 

14. ESP + KOKO + OAT 

15. ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL  

16. ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend) 

17. ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk 

18. ESP + meal shakes + MILO 

19. ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais) 

20. ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung 

21. ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali) 

Dan ini pula resipi smoothies
Bahan2:
  • Segelas fresh milk
  • 1-2sudu besar natural plain yogurt
  • fresh fruits (boleh guna... potong kecik2.. then frozenkan sebentar)
  • Suplemen (boleh add sesudu ESP, sesudu Mealshake dan sepeket Collagen powder.. sbb tu resipi namanya awet muda kekal langsing.. haha)
  • 1 sudu kecik madu
  • Serbuk koko (optional)
Cara2 : Blend semua bahan2 di atas ....kemudian apa lagi.. minummmm

okey.... itu dia 21 cara bancuhan ESP. Semua variasi resepi ni dikongsikan oleh pengguna tegar ESP. Saya ceduk dari secret group FB; Shaklee Golden Loudge. Camne nak join group tu? Group tu ekslusif untuk pelanggan & pengedar rangkaian kumpulan Jutawan Shaklee sahaja. Anda jadi customers atau dowlines saya, Insyaallah saya akan add anda ke group yang sangat ekslusif tu. Banyak tips tentang produk Shaklee tau. Rugi tau kalau tak join =)

Sekian untuk hari ni. Sehingga jumpa lagi. Insyaallah....tadaaa

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.  
Free consultation, Best Price & Great Business Opportunities With Shaklee

 
Hubungi saya: 
 

 
Arinie Ghazali
Shaklee Independent Distributor (ID : 892564) 
0137075966 (call, sms, whatsapp, wechat, telegram)
email : arinie.ghazali@gmail.com 

COD Musim Persekolahan : Johor Bahru---Taman Suria, Taman Sentosa, Taman Pelangi, Taman Sri Tebrau, Larkin, Kampung Melayu Majidee, Jusco Tebrau, Angsana Bandar Baru Uda.
 

COD Musim Cuti Sekolah : Kota Bharu,Tumpat, Kok Lanas, Ketereh, Mulong, Tunjong, Wakaf Bharu, Selising (Pasir Puteh)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...